szépüljön
nálunk!
Várjuk

szalonunkban!

SZOLÁRIUM

 szolarium2

Árlista

6 perc:                                                                                                           600.-

10 x 6 perces bérlet:                                                                                5 400.-

UWE Black power V12i

Ez a gép Németország napjainkig egyik legkedveltebb és legnagyobb darabszámban eladott típuscsaládjának zászlóshajója!Megbízhatósága legendás! 42 db 160 Wattos cső, 12 db 400 Wattos arcbarnító, motoros nyitás-zárás, klímával működő test- és fekvőfelület hűtés, arcszellőztetés, 5 fokozatban állítható testbarnítás és 3 fokozatban állítható arcbarnítás. BINGÓ gomb, amivel az arcbarnítás meghosszabbítható!

szolarium

Choclate Brown – Az eredeti csokicső

Minden idők leghatékonyabb szoláriumcsöve, a Chocolate Brown, tökéletes mogyoró-, majd csokibarna bőrszínt kölcsönöz bőrének. A nap barnításához hasonlító barnítóerő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményezi, mindezt ellenőrzött biztonságos napozás keretében.

 

Mi a Csokicső®?

A Csokicső® egy speciális szoláriumcső fejlesztés, melynek rendszeres használatával rövid idő alatt sötét „csoki” színt lehet elérni. Ez a speciális szoláriumcső, titkos „recept” alapján szinte utánozhatatlan módon gyártódik, Európa egyik legnagyobb lámpagyárában Németországban. A csokicsövek gyártása szinte utánozhatatlan, a márkanevet Európában védjegy oltalom védi!

 

Melyik a Csokicső® és honnan ismeritek meg?

A Chocolate Brown Nr.1 Csokicső® minden esetben így néz ki:

csokicso

Ha a szolárium csöveken nem ezt látjátok az sajnos nem Csokicső®! Azt javasoljuk, mielőtt szoliznátok ellenőrizzétek a feliratot a szoláriumcsöveken, hogy ne tudjanak átverni benneteket. A Chocolate Brown csokicső® rendeltetésszerű használata mindenki számára biztosítja a”csoki” hatást. Megfelelő mennyiségű és idejű használatnak, számos biopozitív hatása van, de nagyon fontos tudnotok, hogy az ésszerű használatot be is kell tartani!