szépüljön
nálunk!
Várjuk

szalonunkban!

WINE THERAPY kezelés

Borterápia2

WINE THERAPY – BORTERÁPIÁVAL az öregedés ellen

Azt, hogy a szőlő és a bor olyan titokzatos összetevőket tartalmaz, amelyek az emberek fiatalságát őrzik meg, még az egyiptomiak fedezték fel. Ismereteiket tovább adták az ókori görögöknek és rómaiaknak, akik a szőlővel mindenféle módon kényeztették magukat. Ez a tradíció, miszerint a szőlővel és borral igyekszünk egészségünket, fiatalságunkat megőrizni, mind a mai napig fennmaradt. A szőlő és a bor több mint 1000 hatóanyagot tartalmaz, amelyek között a bőr számára számtalan rendkívül értékes hatóanyag megtalálható: vitaminok, polifenolok, gyümölcssavak stb., amelyek együtt eredményesen veszik fel a harcot a bőr öregedése ellen és hathatós szerepet játszanak a ráncok eltüntetésében. Már ősidők óta ismert, hogy a szőlő és a bor számos értékes és aktív hatóanyagot tartalmaz. Nemrég megállapították, hogy rendkívül jól alkalmazhatók az öregedés lassítására és mint ránctalanítók. Az Afrodita ezt kihasználva fejlesztette ki saját borterápiás termékeit “salon exclusive natural” márkanév alatt, ami annyit jelent, hogy egyik sem tartalmaz semmilyen kőolaj származékot – szilikont, paraffint, vazelint, valamint tartósítószert.

Természetes hatóanyagok a BORTERÁPIÁS termékekben:

  • szőlőmagolaj – gazdag forrása a vitaminoknak és a telítetlen zsírsavaknak, amelyek, mint antioxidánsok védik a bőrt. Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyökök káros hatását. A szőlőmagolaj gyorsan beszívódik, mely hidratál, táplál, ápol, ezért minden bőrtípus számára, de különösen az érett száraz bőrnél ajánlott.
  • fehér szőlő és pezsgő extraktum – mámorító szőlő illattal. Ez a kivonat értékes természetes antioxidáns, amely támogatja abőr hatékony anti-age védelmét.
  • A- ás E vitamin – elősegíti a bőr védekező mechanizmusának helyreállítását, véd a negatív hatásoktól illetve a szabad gyokok romboló erejétől, amelyek felelősek az idő előtti öregedésért. Az A vitamin ugyanakkor serkenti az epidermisz sejtjeinek regenerálódsát.

Minden BORTERÁPIÁS termék:

  • értékes természetes alapanyagokból áll
  • növényi emulgáló szereket tartalmaz
  • nem tartalmaznak paraffinokat, vazelint, szilikont, parabéneket
  • nem tartalmaznak mesterséges színező anyagokat